Dubbel verkwikkende soepen
Neen aan verspilling, ja aan werkgelegenheid
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 ui
- 1 kruidnagel
- 1 courgette, in blokjes gesneden
- 1 aubergine, in blokjes gesneden
- Olijfolie
- 1 fles Tomato Basil enVie Soup
- 500 g kabeljauw
Gebakken vis in tomatensoep met basilicum
Bereiding:
Verwarm de oven op 180°C.
Fruit de ui, kruidnagel, courgette en aubergine in olijfolie in een pan.
Doe alles in een schaal en bak 30 minuten in de oven.
Haal de schotel uit de oven en giet de soep erbij. Roer alles goed om en plaats de schaal terug in de oven. Voeg, zodra de soep borrelt, de vis toe en laat alles samen garen (ongeveer 15 minuten) en serveer.
Â
Waar vind je de soepen van enVie Atelier?
enVie-soepen zijn verkrijgbaar in 125 Okay-winkels en 6 Okay Compactwinkels in België, en in 150 Colruyt-winkels en Colruyt Collect&Go-punten in België.
Meer informatie op www.envieatelier.be
Â