Partners

Wie Cera zegt, zegt Investeren in welvaart en welzijn. Vanuit haar coöperatieve identiteit bundelt Cera, samen met haar 400.000 vennoten, de krachten om zowel een economische als een maatschappelijke meerwaarde te creëren. Dat is haar missie.
Net zoals Terroir.be, stelt Cera alles in het werk om met gedrevenheid en passie haar doelen te bereiken. Daarom zet Cera graag mee haar schouders onder dit initiatief van Tony Le Duc, die op onnavolgbare wijze zijn lens richt op de culinaire ambachten en duurzame en lekkere producten, die ons land rijk is. Dit levert erg mooie foto’s op die de boeiende reportages en de heerlijke recepten op dit platform illustreren. Zo krijgen deze culinaire ambachtslui en de vruchten van hun noeste arbeid meer bekendheid bij het grote publiek waardoor het kopen bij deze lokale handelaars wordt gestimuleerd.
Ook bij Cera staat lokale verbondenheid en solidariteit op het menu en de coöperatie steunt graag Terroir.be om dit platform mee de nodige luister te geven, zodat zoveel mogelijk consumenten de weg vinden naar de culinaire ambachtslui en hun fijnproeversproducten in heel België.

Meer info over Cera?
Eén adres: www.cera.coop