Sauzen vol pit

Geen gerecht zal ooit nog hetzelfde zijn

Ingrediënten voor 2 personen

Nacho’s met chili con carne van kip

Bereiding:

Chili con carne met kip:

Doe een scheut olijfolie in een hapjespan en fruit de look en de ui.

Meng 200 gram kippengehakt met de ui en de look en laat zachtjes aanbakken.

Kruid af met zout, peper, een snuifje oregano en komijn.

Voeg de tomatenblokjes, de mais en de rode bonen toe.

Roer goed door en voeg de tomatenpuree en de kandijsuiker toe.

Laat nog 20 minuten op een laag vuur verder sudderen.

Bereiding nacho’s:

Plaats een mooie hoeveelheid nacho’s in een ronde kom.

Schep een streep chili con carne van kip op de nacho’s.

Maak willekeurig een vijftal toefjes Rascal Chunky Tomato Salsa.

Schep vervolgens 4 eetlepels zure room op de nacho’s.

Werk af met een aantal schijfjes verse jalapeño, enkele korianderblaadjes en voeg wat fraîcheur toe door wat zeste van limoen op het gerecht te raspen.

Final touch:

Spuit enkele strepen Rascal Classic Chilli Sauce over het geheel.

 

Waar zijn de chilisauzen van Rascal te koop?

De chilisauzen van Rascal zijn te koop via de webshop en in verschillende winkels. Surf naar www.rascal.be  voor alle verkooppunten.