Natuurlijk roomijs en sorbets

Eskimo's op een stokje

Ingrediënten:

Vegan topping met pure chocolade

Deze topping is ideaal om thuis het ijs te begeleiden dat je per liter hebt gekocht. Hij past eveneens op een sorbet.

Bereiding:

Breng het water met de suiker aan de kook en laat 2 minuten inkoken, zodat zich een siroop vormt.

Voeg van het vuur de pure chocolade toe en meng met een garde tot de chocolade gesmolten is.

De topping kan warm geserveerd worden of in een bokaal bewaard worden in de koelkast. In dit geval zal de saus hard worden, en moet je ze net voor gebruik au bain-marie laten smelten.

 

Waar vind je het geweldige Nanouk-ijs?

In het atelier, Moskoustraat 20, 1060 Brussel (op donderdag en vrijdag van 15u tot 18u, op zaterdag van 10u tot 13u).

Meer verkooppunten vind je op  de website en je kan online je ‘Party Box’ met 25 frisco’s zelf samenstellen.