Geuze aan de top
Met de brouwer terug in de tijd
Ingrediënten voor 6 personen:
- 1 doos van 125 g makreelfilets gemarineerd in witte wijn
- 85 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden
- Piment d’Espelette naar smaak
- 6 sneden zuurdesembrood
Rillettes van makreel
Bereiding:
Â
Giet de makreelfilets af, prak ze fijn en meng met de kaas.
Voeg de piment d’Espelette toe en meng opnieuw.
Zet 30 minuten in de koelkast.
Toast het brood in een broodrooster.
Beleg met de rillettes en geniet ervan.
Â
Waar vind je de bieren van Cantillon?
Ter plaatse, in de Cantillon Brouwerij, Gheudestraat 56, 1070 Brussel, nabij het Zuidstation. Maak van de gelegenheid gebruik om het Brusselse Geuzemuseum te bezoeken (9,50 € voor een bezoek van 1u15, proeverij inbegrepen). De winkel is in de week open van 10 tot 17 u en op zaterdag van 10 tot 16 u.
Je vindt ze ook bij een reeks verdelers, de lijst met verkooppunten ervan staat op de site.