Brood uit de houtoven
Artisanaal, authentiek en lekker
Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 sneden koekebrood
- Enkele plakjes lokale geitenkaas
- Opgelegde vijgen
- 2 eetlepels walnoten
- 1 handvol postelein
- Balsamicocrème
- Olijfolie
- Peper
- Grof zout (fleur de sel)
Toast van koekebrood met geitenkaas en opgelegde vijgen
Bereiding:
Toast het brood in een broodrooster.
Beleg met de geitenkaas en enkele partjes vijg.
Rooster de walnoten kort in een voorverwarmde oven (5 minuten op 180°C). Hak ze grof en strooi over de geitenkaas.
Verdeel wat postelein over elke boterham.
Werk af met balsamicocrème, enkele druppels goede olijfolie, een draai van de pepermolen en wat grof zout.
Waar zijn de broden van Bakkerij BAAB te koop?
Je vindt het brood bij Bart thuis (Aveschoot 51A 9971 Lembeke), bij de coöperatie Netelvuur en binnenkort ook in een automaat bij Boer Steven.