Echte confituur

Smeerbaar plezier

Ingrediënten voor 4 personen

Camembert feestdip met rode jam

Bereiding:

Snij met een zaagmes de korst van één kant van de camembert dun eraf. Hol de camembert een klein beetje uit.

Plaats de kaas in een ovenschaal.

Hak walnoten en pistachenoten fijn en meng ze samen met de confituur, bruine suiker en citroenzeste in een kommetje. Breng op smaak met wat grove zwarte peper.

Doe het mengsel in de camembert en plaats dit onder de ovengrill. Let goed op en kijk regelmatig.

Als de kaas begint te bubbelen, is het klaar.

Serveer heet met crackers, crostini’s of stukjes krokant gebakken zuurdesembrood van één van de vele lokale bakkers.

Waar vind je de confituren van de Jambrouwerij?

Je vindt hun producten uiteraard in de jambrouwerij zelf, maar ook bij enkele delicatessenwinkels en bakkers in de ruime omgeving van Riemst.