Stadsbieren

Gebrouwen in hartje Brussel

Ingrediënten

Vol-au-vent-pizza

Bereiding:

Snijd de mozzarella in reepjes en laat die minstens een uur uitlekken in een klein vergiet in de koelkast. Dit kan ook de dag voordien. De mozzarella zal dan uitdrogen en er komt minder water vrij op de pizza.

Verwarm de oven voor op 250°C.

Snijd de bruine champignons in plakjes.

Smeer de bakplaat in met olie en rol het pizzadeeg uit.

Beleg het deeg met mozzarella en verdeel het goed over het hele oppervlak.

Schik de stukjes vol-au-vent erop en vervolgens de champignons.

Bestrooi royaal met geraspte Parmezaanse kaas.

Peper goed.

Plaats in de oven en laat 8 tot 9 minuten bakken.

Garneer met basilicum.

Waar vind je de bieren van de Brasserie de l'Ermitage?

De Ermitage-bieren zijn ter plaatse te koop, Lambert Crickxstraat 26, 1070 Brussel, elke vrijdag en zaterdag tussen 14u en 22u. Proeven kan ook in de Bar de l’Ermitage in de Moskoustraat 34, Sint-Gillis 1060 Brussel. Dagelijks geopend van 16.00 u tot middernacht (tot 01.00 u op vrijdag en zaterdag).