TRENDY MOCKTAILS
Drinkfestijn zonder alcohol
- Lemongrass & Chili van The Mocktail Club
- 4 grote ijsblokken
- 1 jalapeñopeper
- 1 schijfje limoen
Lemongrass & Chili Mocktail
Beste food pairing: Aziatische en Zuid-Amerikaanse gerechten & vis
Â
Bereiding:
Snij de jalapeño in fijne reepjes (ca. 2 mm dik).
Doe 3 Ã 5 reepjes in het glas en druk ze met 4 grote ijsblokken tegen de wand voor een mooi effect.
Vul het glas met mocktail en werk af met een schijfje limoen.
Tip:
Met een laagje schuim krijg je meteen een feestelijk effect.
Doe 1 eiwit in de cocktailshaker (of confituurpot met goed sluitend deksel), voeg 50 ml mocktail en 4 ijsblokjes toe. Schud flink zodat het eiwit licht smeuïg wordt. Doe 4 grote ijsblokken in het glas, vul met mocktail, overgiet met eiwit en werk af met versgeraspte bergamotschil (alleen het groene deel).
Waar zijn de mocktails van Marie en Kaat te koop?
Via de webshop van The Mocktail Club.
Op de website vind je ook een overzicht van alle verkooppunten in België: